Chemisch Reinigen

Sommige stoffen zijn dermate kwetsbaar dat deze niet gereinigd kunnen worden op de conventionele manier. Deze stoffen dienen door professionals gereinigd te worden die over de vakkundigheid én speciale apparatuur beschikken. Andere benamingen voor chemisch reinigen zijn stomen of dry-cleaning.

Doorgaans vindt u op uw kleding of stof een wasetiket met wasvoorschriften. Bij twijfel kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met onze vakkundigheid en ervaring.

 

Speciaal Reinigen

Leer & Suede Reinigen

leer suede reinigen

Het reinigen van leer en suede is een zeer delicate aangelegenheid en vraagt een speciaal procedé met goed opgeleide vakmensen. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw kostbare lederen en suede producten perfect te reinigen. Wij doen ook paardendekens, kussens, kleden. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Gordijnen & Vitrage

gordijnen vitrage

Gordijnen en vitrage zelf reinigen kan een zeer vervelend en tijdrovende klus zijn. Wanneer gordijnen in een normale wasmachine wordt gewassen heeft u bovendien grote kans op onherstelbare beschadigingen aan uw kostbare gordijnen. Dit komt doordat bij het wassen de vezel veel water opneemt en hierdoor zwelt. Bij het drogen van de gordijnen zal deze in elkaar gaan haken waardoor er kreukvorming en krimp ontstaat. Laat daarom dit klusje aan ons over, dan heeft u geen zorgen of alles wel goed gaat.

 

Bedrijfskleding

bedrijfskleding

Wij reinigen uw bedrijfskleding, kostuums, rokken, blouses , overalls, poloshirts etc., maar ook bedrijfsvlaggen, tafelrokken en kleden.
Voor uw sportieve activiteiten bent u voor het reinigen van uw sportkleding, zoals bijvoorbeeld voetbal- en hockeytenues bij ons aan het goede adres, vraag Will een vrijblijvende offerte te maken.

Kleding Reparatie

kledingreparatie

Wij kunnen ook kledingreparaties voor u verzorgen en beschikken over vakkundige mensen die voor u herstel reparaties professioneel kunnen bewerkstelligen.

 

Waarom kiezen voor chemisch reinigen

 • Uitstekende professionele (Dry-Cleaning en/of natwas) reiniging volgens de kwaliteitsnormen van NETEX/Certex en kwaliteitskeurmerk FashionCare©
 • Gratis haal- en brengservice
 • Professionele opmaak en afwerking van de gereinigde werkkleding;
 • Vlekbehandeling voor- en achteraf voor het beste eindresultaat;
 • Hygienische reiniging met industriele reinigingsmiddelen, schone kleding en textiel volgens NEN norm 750;
 • Wekelijkse service (1x per week ophalen, en gereinigd afleveren)
 • Diverse kledingreparatie en vermaak mogelijkheden
 • Professionele reinigingsmethoden garanderen een langere levensduur van uw textiel
 • Met professionele reiniging belast u het milieu 50% minder!
 • Service, kwaliteit en gemak staan bij ons als servicedienstverlener voorop!
 • Een prettige en goedlopende dienstverlening.